2015-11-29 09:08:18• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Új lendületet kap

Napi horoszkóp november 29-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Rák jegyében nyugtalanítani fogja Önt. Úgy érzi, hogy hajszolják, hogy feltétlenül dolgoznia kellene valamit. Hagyja az egészet, ne sajnáljon magától egy kis nyugalmat. Menjen ki a szabad természetbe, akármilyen is az időjárás. Estére megnyugodhat, és élvezheti a felszültségmentes időt.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A vasárnap lazábbnak látszik, mint az egyéb napok. Oldódnak a feszültségek. Jó idő ez a fürdőkhöz, kúrákhoz, masszázsokhoz, de társasági találkozókhoz is a szomszédokkal, ismerősökkel és barátokkal. Ezek során sok újdonságról szerezhet tudomást. Este még elmehetne a legközelebbi uszodába úszni egy pár hosszt.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Vasárnap nem sok minden történik. A Rák jegyében álló Hold nem tartozik az Ön eleméhez, de a föld energia időnként jót tesz Önnek. Új benyomásokat és ismereteket hoz Önnek. A Hold arra az ötletre vezeti rá, hogy rendezze át a lakását. A többiek számára Ön lesz a lelki támasz, és rendkívüli mértékben fel fogja tudni vidítani őket.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Vasárnapra a Hold belép a Rák jegyébe. Majdnem túl sokat akarhat belezsúfolni ebbe a napba. Mérlegelje, hogy mi az, amit valóban el kell még intéznie. Adjon magának szabadidőt is ezen a napon. Menjen el sétálni egy kicsit. Este felkészülhet még a következő hétre, átvizsgálhat néhány dolgot.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Vasárnap a Hold a Rák jegyében található. Ez nem éppen az Ön kedvence, de elviseli a helyzetet. Kisebb mélypontjából egy telefonhívás zökkenheti ki. Örülni fog a kis változatosságnak. Érdekes újdonságokról szerezhet tudomást, és egyébként is jólesik beszélgetni.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Vasárnap a Hold a Rák jegyében áll, ön pedig mindjárt jobban érzi magát. Nem lehet majd önt megállítani. Délutántól azonban már nyugalomnak kellene lennie. Alaposan rászolgált egy jó kávéra és hozzá finom süteményre.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Vasárnap a Hold a Rák jegyében található. Sokan sertepertélnek ön körül, és ez kicsit idegesítheti. Szórakozni szeretne. Ha senki sem szeretne  önnel tartani, induljon el egyedül. Ez új és érdekes tapasztalat lehet az ön számára. Egy alapos beszélgetés a kedvesével sokat tisztázhat, ön pedig örülhet, hogy itt is minden rendben van. Tervezze meg a következő hétre a célokat, amiket el akar érni.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Rák jegyében áll, ez jót tesz önnek. Érdekes ötletek jutnak majd az eszébe, írja fel őket, vagy beszélgessen róluk valakivel. Este ideje lesz önmagába nézni, és elmélkedni. Most szívesebben lesz egyedül.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ezt a vasárnapot jól felhasználhatja arra, hogy kisebb munkákkal foglalja el magát, például fiókok kiürítésével, ruhásszekrény rendberakásával. Haladjon lépésről lépésre, a mai napon ez különösen célravezető lesz. Sokat elvégezhet most. Jutalmazza meg magát egy finom vacsorával.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Rák jegyében áll. Új lendületet kap. Egy séta során kedvesével terveket kovácsolhatnak, ötletekről beszélgethetnek, és így közelebb kerülhetnek ezek megvalósításához. Este már a holnapi nap, illetve a következő hét előkészítésével kellene foglalkoznia.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Rák jegyében áll. Ez a nap munkában gazdagnak ígérkezik. Ez elsősorban a háztartási tevékenységekre értendő, olyan takarításokra, amelyek elvégzésére nincs ideje máskor. Délután kávézzon egyet a barátnőivel. Kedvesével is megbeszélhetnek bizonyos problémákat, és így meg is szabadulhatnak tőle.

Halak: II. 19. - III. 20.
A vasárnap a kényelem napja, semmi sem állhat a laza időtöltés útjába. Ne legyen lelkiismeret furdalása a semmittevés miatt. Este maradjon otthon, vagy töltse baráti társaságban az idejét.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: